Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0246 2323015
WEB https://ispartaatem.meb.k12.tr
Adres : İstiklal Mah. 113 Hacı İbrahim Parlar Cad. No83 Isparta / Merkez
VİZYON : Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, mesleğinin gerektirdiği bilgi ve teknolojiye sahip, kendine güvenen, öğrenmeyi öğrenen, hedefleri olan gençler yetiştirmek.
MİSYON : Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerimize bağlı, sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda orta öğretim düzeyinde donanımlı ara eleman yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, bölgede tercih edilen mesleki eğitim ve öğretim veren kurum olmak.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL, KARMA Öğretim yapılmakadır.
Saatler : 08.20-17.15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır.
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi belediye otobüsleri okulun yakınından geçmektedir. Ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Isparta Şehir Merkezinde İstiklal Mah.113.Cadde Hacı İbrahim Parlar Caddesinde N: 83 Vakıfbank karşısındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Isparta il merkezindedir. İlçelerden ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda Anadolu Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Programları yürütülmektedir. Anadolu Teknik Lisesi´ne Bilişi Teknolojileri ve Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanları sınavla öğrenci almaktadır. Anadolu Meslek Lisesi için öğrencilerimiz merkezi yerleştirme ile kayıt olabilmektedirler.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzdaki öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından her sene Tübitak 4006 ve Tübitak 2204 Lise Öğrencileri Araştırma projeleri ile eTwinning çalışmaları yürütülmektedir.